arrow-in-circlearrowbtn-messengerbtn-round-facebookbtn-round-instagrambtn-round-pinterest icon-3d-tekeningicon-cloudicon-geen-zorgenicon-instagramicon-kasticon-levertijdicon-op-maaticon-plus-circle-openicon-plus-circleicon-stappenplanicon-staricon-veel-keuzelogo-onlypinterest wood

Custom Meubel is opgericht door Frank de Jong. Met een diploma als meubelmaker op zak en vele jaren ervaring als interieurbouwer op verschillende jachtwerven is hij een echte vakman geworden. Frank is sinds 2011 werkzaam als zelfstandig ondernemer en heeft in die tijd echt zijn werk geperfectioneerd. Frank is het aanspreekpunt voor de zakelijke markt en is eindverantwoordelijke voor alle producten die door Custom Meubel worden gemaakt.

Tessa Woldberg, partner van Frank en tevens het gezicht van Custom Meubel voor de particuliere markt. Tessa verzorgt interieurontwerpen, zij kan de wens van de klant heel mooi visueel maken. Tessa zoekt graag samen met de klant naar de wens achter de wens. Ook verzorgt zij het officemanagement. 

Dylan, Marnick, Niels en wisselende ZZP’ers maken het team van Custom Meubel compleet. Dylan en Marnick zijn als junior meubelmakers begonnen bij Custom Meubel en zijn onder begeleiding van Frank uitgegroeid tot volwaardige meubelmakers die hun vak verstaan. Niels is onze nieuwste aanwinst. Hij heeft al wat jaren ervaring als allround meubelmaker, een mooie toevoeging van het team. Rob is de financieel adviseur die vanaf het begin een belangrijke rol achter de schermen speelt binnen Custom Meubel. Samen vormen zij het enthousiaste team van Custom Meubel. 

Alle meubels worden in onze eigen ruime werkplaats in Hoorn gemaakt. Door middel van verschillende moderne machines maken wij exact wat u als klant wenst. Uiteraard houden wij u als klant op de hoogte van de vorderingen omtrent uw maatwerk meubel. Het vervoer naar en installatie op uw adres wordt door ons zorgvuldig verzorgt.


Team Custom Meubel staat voor je klaar

Frank

Oprichter

Vakman in hart en nieren en aanspreekpunt voor de zakelijke markt.

Tessa

Interieurontwerper en Officemanager

Aanspreekpunt voor de particuliere markt met timmermansoog en oog voor detail.

Jan

Rob

Financieel adviseur

Vanaf de eerste minuut onze financiële steunpilaar

Dylan

Allround meubelmaker

 Al jaren een vertrouwd gezicht binnen Custom Meubel.

Marnick

Allround meubelmaker

Begonnen als leerling en uitgegroeid tot allround meubelmaker.

Niels

Niels

Allround meubelmaker

Met al wat jaren ervaring, onze nieuwste aanwinst!