arrow-in-circlearrowbtn-messengerbtn-round-facebookbtn-round-instagrambtn-round-pinterest icon-3d-tekeningicon-cloudicon-geen-zorgenicon-instagramicon-kasticon-levertijdicon-op-maaticon-plus-circle-openicon-plus-circleicon-stappenplanicon-staricon-veel-keuzelogo-onlypinterest wood

Custom Meubel is opgericht door Frank de Jong. Met een diploma als meubelmaker op zak en vele jaren ervaring als interieurbouwer op verschillende jachtwerven is hij een echte vakman geworden. Frank is sinds 2011 werkzaam als zelfstandig ondernemer en heeft in die tijd echt zijn werk geperfectioneerd. Frank is het aanspreekpunt voor de zakelijke markt en is eindverantwoordelijke voor alle producten die door Custom Meubel worden gemaakt. Vanaf 1 oktober 2023 heeft Custom meubel tevens Vlaar Interieurbouw uit Benningbroek overgenomen. En heten nu ook VCM Interieurbouw B.V. (van Vlaar Custom Meubel afgeleid). Na ruim 25 jaar geeft Jan Vlaar dus zijn stokje over, maar blijft voorlopig nog aan als adviseur om alles in goede banen te leiden.

Tessa Woldberg, partner van Frank en tevens het gezicht van Custom Meubel voor de particuliere markt. Sinds maart 2023 is Inge haar rechterhand en helpen zij samen met veel enthousiasme alle particuliere klanten. Tessa en Inge verzorgen de 3D interieurontwerpen, zij kunnen de wens van de klant heel mooi visueel maken. Samen zoeken zij graag met de klant naar de wens achter de wens.

Dylan, Marnick, Niels, Vincent, Tristan, Patrick S, Pascal, Emiel, Jeffrey, Patrick Z en wisselende ZZP’ers maken het team van Custom Meubel compleet. Fenna en Miranda verzorgen de financiële administratie. Demi is onze facilitair medewerker waar we ontzettend blij mee zijn. Ten slotte is Rob financieel adviseur die vanaf het begin een belangrijke rol achter de schermen speelt binnen Custom Meubel. Samen vormen zij het enthousiaste team van Custom Meubel en VCM Interieurbouw B.V. 

Alle meubels worden in onze eigen ruime werkplaats in Zwaag gemaakt. Door middel van verschillende moderne machines maken wij exact wat u als klant wenst. Sinds 1 oktober 2023 hebben we ook een CNC machine aan ons machinepark toegevoegd! Uiteraard houden wij u als klant op de hoogte van de vorderingen omtrent uw maatwerk meubel. Het vervoer naar en installatie op uw adres wordt door ons zorgvuldig verzorgt.


Team Custom Meubel staat voor je klaar

Frank

Oprichter

Vakman in hart en nieren en aanspreekpunt voor de zakelijke markt

Tessa

Interieurontwerper en Officemanager

Aanspreekpunt voor de particuliere markt met timmermansoog en oog voor detail

Jan

Rob

Financieel adviseur

Vanaf de eerste minuut onze financiële steunpilaar

Dylan

Allround meubelmaker

 Al jaren een vertrouwd gezicht binnen Custom Meubel

Marnick

Allround meubelmaker

Begonnen als leerling en uitgegroeid tot allround meubelmaker

Niels

Niels

Allround meubelmaker

Onze harde en snelle werker in ons midden

Vincent

Allround meubelmaker

Met de nodige ervaring onze nieuwste aanwinst

Custom Meubel gaat verder onder de naam VCM interieurbouw.
Projecten aangenomen door Custom Meubel worden vanaf heden uitgevoerd door VCM interieurbouw.

Meer info