arrow-in-circlearrowbtn-messengerbtn-round-facebookbtn-round-instagrambtn-round-pinterest icon-3d-tekeningicon-cloudicon-geen-zorgenicon-instagramicon-kasticon-levertijdicon-op-maaticon-plus-circle-openicon-plus-circleicon-stappenplanicon-staricon-veel-keuzelogo-onlypinterest wood

Na de aanvraag plannen we eerst een telefonische afspraak waar we samen op zoek gaan naar de wens achter de wens en geven ons advies. We streven ernaar om binnen een week een vrijblijvende offerte af te geven als we helder hebben wat de wens precies is. Als we elkaar kunnen vinden in de prijs gaan we samen aan de slag! De volgende stap is dan het zorgvuldig uitzoeken van materialen en het maken van een 3d tekening. Vervolgens maken we een inmeet afspraak bij u op locatie en plannen ook meteen de opleverdatum. We regelen alles tot in de puntjes zodat u precies weet wat u kunt verwachten en kunt uitkijken naar de komst van uw droommeubel. 

Wij begrijpen als geen ander dat vandaag de dag alles snel moet, want dat is wat we gewend zijn. Vandaag besteld morgen in huis. Helaas is dat niet onze manier van werken. Wij oefenen een pure ambacht uit en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. En snel komt de kwaliteit nooit ten goede. Wij zorgen dat uw droommeubel tot in detail wordt uitgetekend en maken alles op maat, zodat wij u een uniek product kunnen leveren. Dit zijn trajecten die tijd in beslag nemen en dat is goed, want alleen zo kunnen wij garanderen dat we echt uw droommeubel afleveren. Momenteel hanteren we een levertermijn van 3 tot 5 maanden. En dit kan per maand verschillen ivm drukte.


Custom Meubel gaat verder onder de naam VCM interieurbouw.
Projecten aangenomen door Custom Meubel worden vanaf heden uitgevoerd door VCM interieurbouw.

Meer info