arrow-in-circlearrowbtn-messengerbtn-round-facebookbtn-round-instagrambtn-round-pinterest icon-3d-tekeningicon-cloudicon-geen-zorgenicon-instagramicon-kasticon-levertijdicon-op-maaticon-plus-circle-openicon-plus-circleicon-stappenplanicon-staricon-veel-keuzelogo-onlypinterest wood

1. Oriënterend gesprek

Naar aanleiding van uw wens gaan we samen in gesprek. Tessa en Inge staan met veel enthousiasme voor u klaar! Het is heel helpend als we vooraf bij de aanvraag van de offerte zoveel mogelijk informatie ontvangen zodat we tot een goede offerte kunnen komen.

  • Heeft u al een idee van wat u wilt? Mail ons alvast een schetsje met wat maatvoering.
  • Stuur ons bv ook inspiratie foto’s van meubels, het materiaal en de kleur die u mooi vindt.
  • En mail een foto van de plek waar het meubel mag komen te staan (de huidige situatie). Zo krijgen we een goed beeld van wat u wilt.

2. Vrijblijvende offerte

Als we in grote lijnen weten hoe uw meubel er uit moet komen te zien, gaan we voor u rekenen en ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. We streven ernaar om dit binnen 1 tot 2 weken te realiseren.

3. Advies op maat

We denken graag met u mee om uw droommeubel te creëren. Door onze ervaring weten we bijvoorbeeld wat handige maten zijn in een garderobekast of praktische oplossingen met die lastige schuine wand. Wij kunnen voor u ook een 3D tekening maken op de computer. Vaak helpt het om de verhoudingen, materiaal keuze of indeling visueel te maken. Als u besluit het meubel door ons te laten maken is dit helemaal gratis. Mocht u er toch vanaf zien brengen we voor de 3D tekening een bedrag in rekening.

4. Traject op maat

Is de prijs akkoord dan gaan we de volgende fase in. We komen bij u thuis om de situatie te bekijken en in te meten. Uiteraard kan het eerste idee dan nog aangepast worden. We nemen allerlei stalen mee en gaan zorgvuldig samen op zoek naar wat u mooi vindt.

5. Start productie

Als alles tot in detail is getekend en besproken plannen we een opleverdatum. We hanteren momenteel een levertermijn van 3 tot 5 maanden. Dit kan verschillen i.v.m. drukte. De materialen worden al snel besteld (in backorder gezet) en de productie zal ongeveer 4 weken voor levering starten.

6. Opleveren van uw meubel

Het is zover! We leveren op de afgesproken datum uw meubel bij u thuis op. De ruimte moet leeg zijn bij aankomst zodat we meteen kunnen starten met het plaatsen. Een paar dagen van te voren hoort u hoe laat u ons kunt verwachten. Vaak leveren we onze maatwerk meubelen in één dag op.

7. Facturatie

We factureren bij akkoord van de offerte 30% van het totale factuurbedrag. Dan sta je ook vast in onze planning. We factureren de 2e aanbetaling van 50% 4 weken voor oplevering. De overige 20% factureren we als alles geheel naar wens is opgeleverd.

8. Nazorg en foto’s

U kunt nu lekker genieten van uw ‘Custom Meubel’. Soms wilt u nog iets extra’s laten maken of werkt iets niet helemaal zoals u wilt. Waar nodig leveren we vanzelfsprekend nazorg op onze maatwerkmeubelen. Bent u tevreden over ons? Vertel het vooral aan iedereen! Mocht er iets niet gaan zoals u wilt? Vertel het ons, dan komen we het oplossen! In sommige gevallen komen we met een fotograaf langs om foto’s te maken van ons maatwerk voor onze website of vakbladen. Uiteraard doen we dat alleen met uw toestemming.


Custom Meubel gaat verder onder de naam VCM interieurbouw.
Projecten aangenomen door Custom Meubel worden vanaf heden uitgevoerd door VCM interieurbouw.

Meer info