arrow-in-circlearrowbtn-messengerbtn-round-facebookbtn-round-instagrambtn-round-pinterest icon-3d-tekeningicon-cloudicon-geen-zorgenicon-instagramicon-kasticon-levertijdicon-op-maaticon-plus-circle-openicon-plus-circleicon-stappenplanicon-staricon-veel-keuzelogo-onlypinterest wood

1. Oriënterend gesprek

Naar aanleiding van uw wens gaan we samen in gesprek. Heeft u al een idee van wat u wilt? Mail ons alvast een schetsje met wat maatvoering. Stuur ons inspiratie foto’s van meubels die u mooi vind en stuur een foto van de plek waar het meubel moet komen. Zo krijgen we een goed beeld van wat u wilt.

2. Gratis advies

We denken graag met u mee om uw droommeubel te creëren. Door onze ervaring weten we bv wat handige maten zijn in een garderobekast of praktische oplossingen met die lastige schuine wand. Wij kunnen voor u ook een 3D tekening maken op de computer. Vaak helpt het om de verhoudingen, materiaal keuze of indeling visueel te maken. Als u besluit het meubel door ons te laten maken is dit helemaal gratis. Mocht u er toch vanaf zien brengen we voor de 3D tekening een bedrag in rekening.

3. Vrijblijvende offerte

Als we in grote lijnen weten hoe uw meubel er uit moet komen te zien gaan we voor u rekenen en ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. We streven ernaar om dit binnen een week te realiseren.

4. Traject op maat

Is de prijs akkoord dan gaan we de volgende fase in. We komen bij u thuis om de situatie te bekijken en in te meten. Uiteraard kan het eerste idee dan nog aangepast worden. We nemen allerlei stalen mee en gaan zorgvuldig samen op zoek naar wat u mooi vindt.

5. Start productie

Als alles tot in detail is getekend en besproken plannen we een opleverdatum. We hanteren momenteel een levertermijn van 4 tot 8 weken. Dit kan verschillen ivm drukte. De materialen worden besteld en de productie zal starten. Mocht u het leuk vinden kunnen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent uw meubel via onze social media kanalen.

6. Opleveren van uw meubel

Het is zover! We leveren op de afgesproken datum uw meubel bij u thuis op. De ruimte moet leeg zijn bij aankomst zodat we meteen kunnen starten met het plaatsen. Een paar dagen van te voren hoort u hoe laat u ons kunt verwachten. Vaak leveren we een meubel in één dag op.

7. Facturatie

We factureren 4 weken van te voren de eerste 70% van het factuur bedrag. De overige 30% factureren we als alles geheel naar wens is opgeleverd.

8. Nazorg en foto’s

U kunt nu lekker genieten van uw ‘Custom Meubel’. Soms wilt u nog iets extra’s laten maken of werkt iets niet helemaal zoals u wilt. Waar nodig leveren we vanzelfsprekend nazorg op onze maatwerkmeubelen. Bent u tevreden over ons? Vertel het vooral aan iedereen! Mocht er iets niet gaan zoals u wilt? Vertel het ons, dan komen we het oplossen! In sommige gevallen komen we met een fotograaf langs om foto’s te maken van ons maatwerk voor onze website of vakbladen. Uiteraard doen we dat alleen met uw toestemming.


Custom Meubel gaat verder onder de naam VCM interieurbouw.
Projecten aangenomen door Custom Meubel worden vanaf heden uitgevoerd door VCM interieurbouw.

Meer info